Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Solvalla 27/4

2011-04-27

Romeo såg fin och lugn ut i värmningen. Allt verkar bara bra. Många fina motståndare och vi hoppas på ett fint lopp och att han visar lika god uppfattning som i kvalet. Hans-Owe tyckte han kändes fin, mjuk och smidig.

Laurentius Romeo

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Han såg lugn och fin ut inför starten och kom iväg bra från sitt andra spår och det blev 3e invändigt i 18-tempo första varvet. På bortre lång bryter hästen utanför utåt och Hans-Owe stoppar in framhovarna där men blir tillbakatryckt då ekipaget utanför kliver tillbaka (bra gjort av Romeo att klara av den manövern) sen tröttnar han utanför och det öppnar upp sig för Romeo och Hans-Owe i sista sväng varpå dom kliver ut och attackerar, Romeo avslutar jättefint med 14,1 sista varvet och 12 sista 600 och tar på vinnaren hela vägen in i mål och är slagen med huvud som 2:a i mål på finfina 1.16,4.

Laurentius Romeo

Först i mål var Stefan Hultman-tränade Poobong som ska vara en kanon hos Hultman och som man tror ska vara en av dom som är med och gör upp i 3-årsloppen under året. 3:a i mål, precis bakom Romeo var Per Lennartssons Kimbee Star som enligt en källa i stallet är stallets bästa 3-åring.

En helt fantastisk debut! Och det blev ett perfekt lopp för honom på det sätt att han fick gå med full sula över mål och slapp gå sig helt tom. Han återhämtade sig snabbt efteråt och var pigg och glad efteråt när han fick massor av beröm av tränare, skötare och ägare i stallet.

Här kommer filmen från debutloppet:

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)