Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Aldrig varit trött

2011-03-17

Hans-Owe har nu börjat kvala sina (4 st) 3-åringar i stallet. Igår var Cool Dream (e. Offshore Dream) först ut till kvallopp innan tävlingarna på Solvalla. Det löste han hur lätt som helst på 1.19,0 med 17 sista varvet och då sprang han mest och larvade sig och kollade på annat, hade HOS velat hade han lätt gått mycket snabbare så det såg väl förberett ut.

Hans-Owe tycker alla 3-åringarna ligger väldigt bra till inför året och dom tränar likvärdigt allihopa och kommer in med låg puls efter jobben. Dom har kört massa jobb i 21-, 23- och 25-tempo hemma på gården och det har dom löst väldigt bra allihopa. Han tycker det ska bli väldigt intressant att starta Romeo för som han säger - han har aldrig varit trött nån gång! man har ingen aning om hur bra han är och han kommer in med låg puls efter jobben. Trots att han är en lite mindre modell, Hans-Owe jämförde honom med hur maraton-löparna är byggda (kanske blir bra på Kriterie-distansen då..?..), så har han ett väldigt fint steg, långa vägvinnande kliv, och en oerhört spänstig teknik. Det ska bli spännande.

Nu på onsdag (23:e) tar Hans-Owe ut dom andra 3-åringarna i kvallopp: Lotus Eld (e. Mr Pine Chip) och Grand Ma Annie (e. Goetmals Wood) så det blir ju kul att se.

Och sist (och även minst *s*) kommer Romeo ut till kval på onsdag den 30:e på Solvalla.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)