Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Jobbar på bra

2010-11-30

Romeo gick idag lite snabbare på banan, i sista heatet körde dom i 1.27-tempo. Romeo rör sig jättebra och kompenserar sin litenhet med en oerhört fin teknik. Han kan vara lite väl pigg när han går först men slappnar av fint när han går i ryggar. Dom tränar omväxlande positioner med målet att få honom att vara lugn, fin och reglerbar hela tiden. Han har fortsatt lätt för sig och även om han tappade några veckor kring kastreringen så kommer det inte betyda något i slutändan utan kan istället vara bra då han fick en växtperiod. Han skulle behöva grovna i lite till men det kommer helt säkert med lite vinterträning och sen tror jag han kommer explodera i kroppen när våren kommer och fylla ut sin fina kropp.

Han ser fin ut i benen och precis som tidigare / som vanligt / så ser han riktigt bra ut. Han och Emil går bra ihop i hagen och dom har det bra med varandras sällskap.

Allt ser bra ut, nu är det bara att träna på och så inväntar vi våren (förhoppningsvis tidig vår) för att få se honom i kval och debut.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)