Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Växer

2010-11-10

Romeo har varit väldigt pigg dom senaste dagarna och flygit fram i hagen och busat omkring. Han känns fin i jobben också och han tränar på som vanligt. Han kommer få testa att gå ihop med Emil i hagen så får vi se om dom funkar bra ihop, dom står nu i boxarna bredvid varandra i stallet också.

Hans-Owe mätte honom och han är nu 1,54! Han har växt några centimeter alltså och han är ju ännu så länge bara 2 år, ofta växer dom hela 3-årssäsongen också så han ska nog kunna bli uppåt 1,57, kanske 1,58.

T.ex var Malabar Circle Ås 157 cm, S.J´s Photo 158 cm, Gidde Palema 157 cm, Super Photo Kosmos 158 cm, så det ser ut att kunna sluta på en helt okey nivå. Han är ju lätt och smidig så det känns som att det kommer bli riktigt bra det här.

Laurentius Romeo

Hans-Owe tycker inte att han ska behövt ha tappat något på det lilla breaket runt kastreringen, han har ju gått lugna jobb på slingan hela tiden i princip och han kommer nu får ordentlig träning framöver blandat med lite tempojobb när vädret och banan lämpar sig för det här under vintern.

Flyter allt på som det ska, precis som det gjort för honom hittills i träningen, så ser vi fram emot kval och debut tidig vår 2011.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)