Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Gävle 23/11

2015-11-23

Allt väl med Romeo inför loppet. Hemma har han varit jättepigg och glad, och det har varit mycket bus och spring i hagen sa Anneli.

Det var riktigt kallt i Gävle när vi kom dit och Romeo stod och laddade i boxen precis som vanligt i ett hörn och ville vara för sig själv.

Per hade sagt att banan var fin trots vinterförhållandena och allt såg även bra ut i provstarten.

I starten var det bara att följa med och dom öppnade rätt snabbt där framme med 11,4 första 500 innan favoriten (7) fick kliva fram och överta ledningen. Han höll sedan ett ganska högt temp hela vägen: 14,3/1000, 15/2000 och 14 sista 500 ohotad. Romeo som satt i 3e utvändigt fick en trött häst framför sig 700 kvar och fick ge sig iväg i 3e spår utan rygg, det bet inget speciellt för honom, som Per sa - det var inte samma tryck i honom idag som vanligt.

Han fick inget fäste i banan, brodden var helt enkelt för korta. Romeo blev oplacerad på 1.15,4/2640a (iofs bara 4 tiondelar ifrån sitt rekord på distansen). Romeo stod även och skakade lite i bakknäna efter loppet (ett tecken på att han fick jobba lite för hårt med bakbenen, utan fäste)

Vi skyndade oss till bilen i kylan för att få värme så vi var hemma så vi kunde se V64-sändningen på tv....

Vi kommer igen!

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)