Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Bergsåker 19/5

2015-05-19

Laurentius Romeo var inne på Bergsåkers lunchtrav idag och tävlade. Ulf Ohlsson i sulkyn då Per är på semester i Turkiet. Per var positiv inför loppet, idag skulle det bli halvstängt huvudlag, och det hade han smittat av sig på Ulf Ohlsson som laddade allt vad det gick från start för att få ledningen. Men det var fler (1) och (5) som också var ute i angeläget ärende och dom var nere i 06-tempo och då gick det för fort för Romeo (och för 5) som slog i galopp.

Romeo ställde sig snabbt och man kom ned i banan men hade då oturen att hamna i dödens och det är ju ingen favoritposition och speciellt inte över 2640 meter. Romeo höll så länge han kunde det 13-tempo som ledaren höll sista varvet men krafterna tröt och Romeo avslutade sista 500 efter 17 vilket var helt förståligt efter den resan. 1.16,2g / 2640a

Det blev ett för tufft lopp helt enkelt, vi får komma igen!

Antal kommentarer: 1

2015-05-19 22:13:45 - Tom

Blev verkligen skit... Synd att Romeo inte hade en lite sämre dag från start så Ulf bara hade tagit det lugnt och hittat en vettig position. Men vi kommer igen, nu hoppas jag Per hittar någon lämplig propp så Romeo kan få vinna och kaxa till sig lite igen!
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)