Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Umeå, V75, 9/5

2015-05-09

Laurentius Romeo blev idag 6a på V75 i Umeå.

Intrycket i värmningen var normalt och vi noterade att det blev samma balans och utrustning som senast då man sparade på "barfota runt om och stängt huvudlag" till senare.

Ulf Ohlsson och Romeo fick en normalstart och det blev dödens en bit innan man blev avlöst i ett par omgångar och till slut satt man i 3e utvändigt i ett väldigt lågt tempo (17 första 1500) men där det däremot gick väldigt snabbt sista varvet, Romeo klockades till 13,7 sista varvet där första 500 på slutrundan gick efter 13 och därmed mattades Romeo av lite sista biten men som vanligt kämpade han storstilat och stred till sig ett 6e pris (6.000kr) till slut då han vägrade släppa Pine Cool förbi sig.

(Notera Premier Kronos avslutning efter startgunga = "Nästa gång"!)

Romeo gick ju jämt med Diego M Boko och Dollar Boko (4a och 3a), skillnaden var att Romeo fick springa lite längre då man satt i 2a spår hela vägen, för att Romeo ska räcka till i normal form skall det nog till en invändig resa.

Romeo var ännu inte i toppform idag, men med en sån här tuff genomkörare så brukar formen flyttas fram, vi ser med spänning fram emot säsongen.

Jag skriver till en kort kommentar från Per Linderoth när jag pratat med honom.

Per sa att Romeo var lite trög och inte hade det där sista klippet i steget som han hade förra året, men formen lär komma med starterna han gör samt att man har ju kvar att köra barfota och med halvstängt huvudlag. Romeo startar på Bergsåker 19/5 härnäst (2640a), återigen med Ulf Ohlsson i sulkyn då Per Linderoth med familj åker på en veckas semester till Turkiet på söndag.

Antal kommentarer: 1

2015-05-10 16:26:11 - Roland & Eva

Det krävs nog 3-4 starter för att vara på topp, Romeo gör som vanligtvis ett bra lopp innerspåret är som bekant genaste vägen till mål. Bra jobbat ändå.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)