Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Gått i rygg

2010-04-07

Jörgen Wendt som jobbat ihop med Kjelle Brandt i 11 år har nu tagit pension. Vi från Stall Lagerkrans tackar för den fina omvårdnaden som du gett Romeo under den tid han varit där.

I stallet har nu 2 tjejer börjat jobba, Johanna på heltid och Emma på halvtid så nu har dom börjat träna hästarna 3 och 3 för att lära dom att gå i olika positioner och då främst i rygg på andra hästar och lära sig att få lite grusstänk på sig från framförvarande hästar, det blir också tillfällen att lära dom att byta lite positioner osv. För Romeo hade det som med allt annat inte varit några problem att gå i rygg utan han bara tuffar på. Dom gick jobb senast i 1.45-tempo och allt var bra. Kjell nöjd.

Kompletering från Easy-rapporten: "LAURENTIUS ROMEO fortsätter att göra Kjell nöjd och glad genom att sköta sig och vara positiv till allt han ombeds göra. Han växer fortfarande och det är bra eftersom han helst skall bli åtminstone en halv decimeter högre för att kunna härbärgera tillräckligt med muskler och hålla reda på rejäla ben. Nu är våren här, banor och träningsslingor i bästa skick och all planerad träning kan genomföras utan problem. Romeo får fortsatt omväxlande uppbyggnadsträning och jobbbar för närvarande i ca 43.tempo. "

 

<30562>

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)