Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Behandlad

2014-07-01

Per Linderoth gjorde igår en check av Laurentius Romeo med veterinären, han hade inget på känn utan ville bara kolla upp honom eftersom han gjort några starter nu.

Veterinären tyckte att han var allmänt sliten i kroppen och behandlade bakkotorna och framknäna samt ryggen med cortison (28 dygns karens), det räckte inte med tuppkam ansåg man utan fick ta till det lite starkare cortisonet.

Per tyckte det var enormt bra gjort av Romeo att gå så bra som han gjorde i fredags med tanke på detta, han visar enormt bra inställning, och samtidigt - får man ordning på allt så räcker hans kapacitet riktigt bra tyckte Per.

Han har ju aldrig fått gå så här tuffa lopp ute i spåren som han gjort varenda gång nu så han är helt klart värd lite rundsmörjning.

Loppet tog rätt hårt på bakhovarna (barfota) också men nu hinner ju dom återhämta sig ordentligt också i och med att det blir ett par veckor lugnt och tävlingsfritt i allafall i 28 dagar.

 

<140710> Romeo var på återbesök och blev återbehandlad i kotorna (14 dygn). Han kommer få börja jogga lite lätt nästa vecka så får vi se hur det utvecklas.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)