Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Träningsjobb + film

2010-03-26

Var idag på lunchen förbi Hårby Gård och fick se Laurentius Romeo gå ett träningsjobb. Dagen till ära fick han prova att gå med sulkett för första gången. Kjell berömde banan och kallade den för "sommarbana" och sa att den var mycket fin just nu. Romeo har dock kvar brodden i skorna då det är ganska snöigt och isigt i hagarna fortfarande. Han har växt och grovnat lite i kroppen, han ser inte så "barnslig" ut längre utan börjar nu forma en riktigt fin kropp. Han kommer bli riktigt snygg i sommar.

Laurentius Romeo

Romeo fick gå 2 stycken 2100 meters-heat i bakvarv. Kjell varierar och ibland kör de rätvarv och ibland bakvarv. Han är lika smidig och fin som alltid och har så himla lätt för sig, travar klockrent och sätter inte en fot fel. Dom körde idag 1.44 / 2100m och det är det snabbaste han gått hittills. I stallet efteråt drog han inte en pust, han rörde inte ens en näsborre så han har bra kondition och har fått bra kontinuerlig träning tack vare att han hållt sig så fräsch och fin samt att träningsförhållandena denna vinter varit exemplariska.

Vältränad

Kjell är mycket nöjd med honom och har kört mycket mängdträning i lugnt tempo med honom hittills, idag var första gången han fick gå lite snabbare och det gjorde han ju enkelt och på ett bra sätt. När brodden är urplockade och han kan springa med sommarbalans så börjar han köra lite tempojobb och även lägga in lite pass på rakbanan och fortsätterdet funka så här bra så är planen att köra premielopp i Juni. Nya bilder finns i "Galleri Romeo".

Jag filmade dagens träningspass:

Laurentius Romeo, Hårby Gård, 2010-03-26

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)