Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Tränar bra

2010-03-22

Så här säger Kjell Brandt om sina 2-åringar på sin hemsida:

"Tvååringarna som är elva stycken till antalet tränar på som dom ska och sköter sig mycket fint.  Dom ligger på tider mellan 1.45 och 1.50 och kommer att sänka tiderna undan för undan.

/Kjelle"

Pratade med Kjelle på telefon idag (100323) som berättade att han precis varit ute och kört Romeo. Banan är lite blaskig efter snön som kommit i Stockholm nu dom senaste två dagarna men att banan är fin i övrigt. Tjälen har släppt så blir det bara lite varmare och torrare framöver så ska hästarna få slippa brodden i skorna.

Han ligger inte lika mycket i boxen längre så den värsta växtperioden är nog över nu, konstigt nog så har han varit väldigt smidig hela vintern även fast han växt ordentligt, oftast brukar dom bli lite hafsiga i tarvet och inte riktigt ha kordinationen på plats när de växer men Romeo har tränat prickfritt hela tiden, han sätter inte en hov fel i träningen utan travar väldigt fint och är mjuk och smidig, väldigt förnuftig.

Kjell är väldigt nöjd med honom, han har inte kört med någon klocka men han joggar nog runt i 1.45-tempo tippade han. När banan blir lite finare så kommer han sänka tiderna lite och börja förbereda för premielopp. / Lars

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)