Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Eskilstuna 11/3

2014-03-11

Paula och Romeo från spår 15 bakom bilen kom iväg som sista häst, valde att köra invändigt och fick därmed långt fram i sista sväng. Dom vred på ute vid staketet och fick en galopp i ingången till upploppet.

Har inte pratat med stallet (var ej på plats) så jag får återkomma med kommentarer.

Pratat med Hans-Owe nu på morgonen. Romeo ser pigg och fräsch ut så det verkar inte vara något fel på honom, men man kommer självklart kolla upp honom ändå innan ny start (som sker så fort som möjligt, ev Solvalla 19/3, Eskilstuna 20/3 eller Solvalla 21/3 osv...). Galoppen berodde förmodligen på att dom blev lite ivriga när de skulle vrida på, Romeo bryter ned lite i svängarna, och så blev det som det blev. Romeo hade förstås mycket kvar, var jättepigg med både norsken och tussarna oryckta. (Men man var ju för långt efter)

Får återkomma med kommentarer från Paula när jag träffat henne.

Antal kommentarer: 3

2014-03-12 13:36:29 - Olle Sundfeldt

Var där och tittade på löpet igår,tyckte att det var över när Paula körde invändigt,för det var en mur utav hästar runt om.
Om Romeo skall ha dessa invändiga löp, bör vi fundera om han skall vara kvar på Solvalla. Någon gång måste de prova att köra offensivt.
Olle

2014-03-12 17:43:16 - Tom Hansen

Det här loppet blev helt fel. Självklart svårt med spår femton då man högst sannolikt hamnar sist. Om Paula hade valt ryggen på Spiegelei (sist utvändigt) så hade det troligen slutat med en fjärdeplats vilket inte hade varit så mycket att hurra för varken penga- eller poängmässigt. Nu chansades det invändigt och med tur kunde det blivit bra även om det var lite att ge upp loppet från start men det fanns bara det eller sist utvändigt att välja på. Bara att ta nya tag och hoppas att Romeo närmar sig formen så vi slipper starta i många såna här lopp i år.

2014-03-12 23:19:41

Jag har inte haft möjlighet att lägga så mycket tid på travet senaste året men följer det som sjrivs o loppen med våra hästar förstås. Men det här var inte så kul, vi vet att spår 15,14 etc blir svårt så varför välja en sådan prop? Och med lärling? Antingen satsa offensivt och med rätta kuskar eller sälj är mitt förslag /Mats
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)