Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Eskilstuna 16/7

2013-07-16

Laurentius Romeo försökte idag kvala in till Dam-SM med Sandra Loumala i sulkyn men hade inte det rätta flytet och slutade 6a.

Laurentius Romeo

Vi började dagen med att åka till stallet / Nygård / och hälsa på hästarna och fick då reda på att Paula var sjuk och att hon inte kunde köra ikväll. Jättetråkigt för Paula som hade sett fram emot loppet. Man hade istället ringt och frågat Sandra Loumala (jobbar hos Stig H) om hon kunde/ville köra.

Sandra värmde Romeo inne på banan och han såg lugn och smidig ut i några lugna rätvarv, enligt Sandra hade han kännts lugn och fin.

Laurentius Romeo

Sandra försökte försvara sitt innerspår från start men hade inte en chans, Romeo var inte tillräckligt kvick i benen dom första stegen utan fick rygg på ledaren (2) som sedan släppte till (5) när 500 öppnades på 14,4 och sedan 1000 på 17,3 med Romeo i 3e invändigt. Sandra försökte hitta ut men det fylldes på bakifrån och det blev en enda stor klump, det öppnade upp sig invändigt sista 100 men då var det redan kört för att nå en finalplats och Sandra körde inget på Romeo som kom i mål oberörd med tussar och norrsken orörda.

Laurentius Romeo

Det var inte mycket att göra, Hans-Owe hoppas han har nytta av dessa lopp med kort mellanrum och att han utvecklas ytterligare ett snäpp framöver. Känns allt bra är det bara att starta om ett par veckor igen, möjliga proppar är Visby 29/7 (Hö. 500.000 / 2140a) eller Solvalla 31/7 (Hö. 375.000 / 1640a).

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)