Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Supernöjd

2013-06-19

Var idag förbi Nygård och Hans-Owe Sundberg och hälsade på.

Laurentius Romeo

Hästarna har en jättefin miljö att vistas i ute på Nygård och Romeo var som vanligt väldigt mysig och tillgiven. Han fick förstås en massa morötter som han glatt mumsar i sig, men mest glad är han nog att man står och pratar med honom en stund.

Han är riktigt snygg och han bygger på sig mer och mer muskler vartefter och Hans-Owe tycker han växer i kroppen på ett jättebra sätt och utvecklas kroppsligt hela tiden och då kommer även utvecklingen på banan. Han håller sig fräsch och fin och HOS är supernöjd med hur han känns i träningen.

Romeo var anmäld till Rättvik 20/6 men kom inte med, han har ju lite knappt med poäng. Nu siktar stallet på att försöka komma med på Eskilstuna 28-29/6.

Hans-Owe tycker han gör bra lopp varje gång, tyvärr har han ju fått dåliga utgångsläge och hamnat långt bak ofta, gått bra ute i spåren till slut varje gång till en placering. Han har ju tjänat en bra slant nu och möter därmed bra hästar varje gång och då funkar det inte att "runda alla" i spåren. Hans-Owe är helt inne på att han ska gå på innerspår, helst så långt fram i fältet som möjligt förstås, av många skäl. Dels känner han att han slappnar av bättre på innerspår, dels blir det ju kortare väg och dom gånger han får lucka då är han med och gör upp om segern och sitter han fast så sparar man kraft till nästa start i stället för att tömma honom ute i spåren varje gång.

Nu får vi hoppas på lite bättre utgångslägen framöver, men först och främst att vi kommer med i lopp förstås.

Antal kommentarer: 2

2013-06-20 11:33:47 - Eva

Vi får kollektivt hålla tummarna för att han kommer med och får ett bra spår :)

2013-06-24 13:35:52 - på:fritid

bra spår... men.. vi måste ha en kusk som tror på ROMEÅ
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)