Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Eskilstuna 4/6

2013-06-04

Laurentius Romeo avslutade loppet väldigt bra till en 4e plats, hade attacken satts in några sekunder tidigare hade vi varit 2a.

Laurentius Romeo

Romeo såg fin ut i en lugn värmning med Paula i sulkyn.

Paula & Romeo

Hans-Owe hade ytterligare en häst i loppet så därför körde Torbjörn Jansson våran ikväll.

Torbjörn & Romeo

I starten valde han att omgående slänga sig ner på innerspår vilket blev 5e invändigt, 500 meter öppnades på 11,0 och 1000 på 14,6. Hans-Owes styrning galopperade och anslöt som sista häst och attackerade i 3e spår i sista sväng. Torbjörn satt kvar med Romeo så länge det gick på innerspår och gick ut för attack mitt i sista sväng men då hade Hans-Owe fått 1,5 längd till godo vilket Romeo fick jobba ifatt och attackerade sen ut i 4e spår in på upploppet och tog dm för dm och var på linje med Hans-Owe´s och ytterligare en till på mållinjen i kamp om 2a platsen. Tyvärr för vår del var centimetern på fel sida den här gången och vi blev 4a på nya rekordtiden 1.14,4aM efter en 11,5-avslutning sista 500.

Det var synd att inte Torbjörn valde att sätta in attacken några sekunder tidigare, hade vi suttit kloss i rygg på Hans-Owe i sista sväng hade vi varit 2a.

Formen är god så vi får hoppas på lite flyt med startspåret nästa gång.

Antal kommentarer: 1

2013-06-14 20:39:21 - Lars, StallLagerkrans

Romeo var idag anmäld till Rättvik 20/6 men kom inte med. Hans-Owe tycker han blir finare och finare i kroppen, bygger på sig mer och mer muskler och dessutom håller han sig fräsch och fin och ska kunna fortsätta tävla på ett fint sätt. HOS anmäler på så får vi se vart han kommer med.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)