Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Eskilstuna 26/4

2013-04-26

Laurentius Romeo såg jättefin ut i dagens lopp, och en vass avslutning i perfekt stil som lovade mera framöver.

 

Trots att det var en lite enklare prop som gällde för Romeo idag var förväntningarna inte så höga då han startade med sämsta tänkbara utgångsläge, spår 12 bakom bilen.

Det skedde heller inga överraskningar i början. Det gick fort i några hundra meter och sen övertog favoriten ledningen och fick bestämma helt och hållet i valfritt tempo. Det var bara att köra på chans, och från 4e invändigt löste det sig perfekt i sista sväng med lucka rakt ut, så det var bara att attackera sista 300 metrarna. Romeo gick absolut snabbast av alla och hann fram till en 4e plats på nya rekordet 1.16,4aL. Han gick idag med skor runt om, öppet huvudlag, rycktussar och sidostång. Hans-Owe var supernöjd med honom och hur han kändes, gick väldigt snabbt sista biten och i perfekt aktion. Stallet var supernöjda och hoppas nu på lite framspår framöver och önskeresan är ledning eller kanske allra helst rygg ledaren med lucka till slut.

Det är kul att se honom så fin som han är! Vi åkte förbi stallet sen på vägen hem från Eskilstuna och stannade till i stallet och gav hästarna morötter, det var rätt sent på kvällen men dom var vakna och smaskade glatt i sig några morötter. Resten la vi i frukosthinken.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)