Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Lätt åtgärdad

2013-04-09

Hans-Owe har inte varit helt 100 nöjd med hur Romeo kännts dom två senaste loppen, försökte korrigera med lite utrustningsändringar senast vilket inte gjorde det bättre.

Idag har han blivit uppkollad av veterinär. Dom hittade inte mycket. Han hade lite ont i ryggen och det har han ju haft lite grann hela tiden, man har ju jobbat mycket med rätt sorts träning samt att man underhållit med massage och även akupunktur regelbundet för att hålla det i skick medans han tränar upp styrkan ordentligt i ryggen, men nu bedömde man att han behövde lite medicinsk hjälp också.

Stallet har tränat på som vanligt efter senaste jobbet om än i något lägre tempo och dom har varit väldigt nöjda med hur han har kännts och förhoppningvis ska den här lilla åtgärden göra att han kan ta ut sig för fullt i lopp.

Normalt är det 14 dagar som han får ta det lite lugnare innan man kan trycka på i träningen igen och sen är det bara att starta på.

 

<130418>

Vi var idag förbi stallet och hälsade på Romeo med lite uppfriskande morötter.

Allt var bra med honom, pigg och glad som vanligt. Och så är han jättesnäll! Hans-Owe funderade på att börja kolla i propphäftet för att se vad som kan bli en lämplig uppgift nästa gång.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)