Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Solvalla 27/3

2013-03-27

Laurentius Romeo värmde upp hemma på gården genom att gå på rullbandet efter lunch.

Därefter blev han tillfixad och fin av Rosmarie inför avresan in till Solvalla.

Inne på banan fick han värma upp i lugna bakvarv och Hans-Owe var nöjd med hur det kändes. Idag skulle han tävla barfota runt om, med lätta boots fram, rycktussar samt med en typ av murphybländare / cant see back på vänster sida för att få honom att springa rakare i kurvorna.

Dom kom iväg fint från start och det blev 4e utvändigt i tempot 17,6/500 och 16,8/1000, lite för sakta för att vara optimalt och attackerna bakifrån kom tidigt. Romeo satt insluten av massa hästar men det löste sig hyfsat ändå men han fick inte utrymme för nån egen spurt förrens 150 kvar och han gjorde det han kunde genom att spurta till sig en 4e plats på 1.15,8 (10.000kr).

Hans-Owe var nöjd med balansen men inte helt nöjd med utfallet av "cant see back" då han bröt en hel del i loppet och var inne på att vi nog måste kolla upp honom med veterinär och se om det är något som stör honom.

Han har fått massage och akupunktur för att hålla sig smidig mellan loppen och han känns rytmisk och fin i loppen men det kanske är nåt litet som ligger och stör avslutade Hans-Owe.

Antal kommentarer: 1

2013-03-28 19:50:48 - Roland

Romeo gör oss aldrig besvikna han gör det bra, synd att inte luckan kommit lite tidigare spurten bet rätt så bra.:D
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)