Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Till Nygård

2012-12-22

Sundberg Stable och därmed även Laurentius Romeo har nu flyttat till Nygård i Nykvarn. (Adress: Nygård, 155 93 Nykvarn)

Hans-Owe och Rosmarie höll till på den gården redan mellan 1990--2002 men valde att flytta till Taxinge när man ville fokusera på ett mindre stall med högre kvalitet. När nu gården blev ledig igen tyckte ägaren till gården att det skulle vara roligt om Hans-Owe kom tillbaka och dom kom snabbt överens. Den största skillnaden är väl att Hans-Owe nu själv kommer få sköta underhåll av träningsanläggningen, som att sladda banor osv.
I början av den här veckan gick flyttlasset (inte så lång flytt, är väl 2-3 km mellan gårdarna) och en stor fördel blir att dom får väldigt nära till stallet hemifrån, några minuters gångväg bara.

 Laurentius Romeo i sin nya box på Nygård


Romeo gick jobb i måndags, blev sen vaccinerad och gick lite lugnt igår fredag. Efter julhelgen kommer man dra igång träningen ordentligt på nya gården.
Allt är bra med Romeo, han har kännts fin i träningen som de senaste veckorna bedrivits på skogsslingan men man kommer nu skärpa till träningen igen, han har ju varit igång hela tiden så stallet räknar med att starta honom i mitten/slutet av januari igen.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)