Träningsrapporter & Info för Laurentius Romeo

Solvalla 7/11

2012-11-07

Tyckte Romeo var lugnare i stallet inför loppet än han brukar. Idag värmde Paula honom och allt såg bara bra ut i lugna farter, Paula tyckte det var skönt när hon fick en rygg att sätt upp Romeo i då han var väldigt pigg.

Romeo såg väldigt laddad och fin ut i provstarten, idag med Johnny Takter i sulkyn.

Loppet föregick av en omstart där Romeo var bra med från start. Även i den giltiga starten var Romeo med på noterna och det blev 6e utvändigt efter att 3-4 stycken galopperat bort sig (bl.a. favoriten <9>).  1050 kvar blev det lite stopp och Romeo klev upp i vagnen framför men räddade upp situationen blixtsnabbt och var i trav igen på två steg. Romeo avslutad sedan sista varvet e. 14,5. 500 kvar tyckte Johnny att det var långt fram och som han sa efteråt: Jag tog en rövare och chansade invändigt. Där fastnade han i rygg på ledaren som tröttnade på upploppet och kom in som 7:a i mål på 1.15,7 med massa krafter i behåll. I efterhand kan man förstås tycka att han borde följt med i rygg på Torbjörn som var 2a i mål men vi får ta dom nästa gång istället!

Johnny tyckte det var en trevlig häst och Romeo var inte speciellt tagen efteråt så det blir start igen redan nästa onsdag.

Antal kommentarer: 1

2012-11-08 10:24:12 - Roland

Jag tycker att han gör det bra från dåliga lägen, men det är ju inte bara att runda fältet och gå utvändigt, synd med en kall rygg på upploppet.Kul med start på onsdag igen, nu får Romeo starta utan tillägg och auto hoppas på bra spår den här gången.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)