Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Light of day

Rapport

2009-02-25

Hon gick igår ett jobb med Hans-Owe och kändes jättefin. Hans-Owe uppanmälde henne till ett stolopp högst 415.000:- (1640 auto) vilket känns helrätt! Hon har ju lite poäng så..... och över kort distans och mot bara ston ska hon ändå kunna hävda sig.

Och nu när startlistan är klar och man ser motståndet (svagt) och att hon fick spår 3 så ser det ju klart intressant ut. Så här i första anblicken så måste hon ha en bra chans att vara med där framme!

Värst emot tycker jag Cazina (Per Lennartsson) verkar vara, den avslutade riktigt bra i sitt senaste lopp och då sa jag - "Den vinner nästa gång"......men nu hoppas jag att den bara blir 2a *ler* Ett bra tvillingspel kanske?

Idag var vi ute och hälsade på på gården och Ann-Sophie var också där ute och Lighten fick en genomgång med massage. Hon är inte världens mysigaste och lägger gärna öronen bakåt när man håller på med henne, men efter ett tag tror jag nog att hon tyckte det ar riktigt skönt.

Efter det så slängde sig Maria upp på hästryggen och gav sig ut på en härlig ridtur med henne i det fina vintervädret, det tyckte Lighten var roligt. 

Allt bara bra med henne alltså.

<090227> -----> Har funderat lite och hon ska ju bara göra ett par lopp till så det finns ju ingen anledning att spara henne på något sätt så från så bra läge bakom bilen på sprint så känns det som att det bara är att köra framåt så länge lampan lyser........

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)