Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Light of day

Lighten mår fint

2010-04-18

Vi var och hälsade på Lighten idag på eftermiddagen. Hon hade kommit in från hagen så hon stod i sin box och tittade nyfiket fram när hon såg att hon fick besök. Idag var hon mer kelvänlig och viftade glatt på öronen när vi pratade med henne och klappade på henne. Vi borstade henne och gjorde henne fin och vi fick t.o.m. känna henne på magen idag. Hon ser jättefin ut och är jättefin i pälsen men jag tror att dom andra märrarna biter henne lite i manen för den var lite luggsliten.

Hon fick massor med morötter och äpplen som hon glatt smaskade i sig utan att behöva vara orolig att det kommer några andra märrar och tar dom ifrån henne *skratt*

Nu är det inte många veckor kvar innan den planerade födslen ska ske..... ska bli spännande. Thai Tanic - Light of day

Vi är idag 4 delägare i Light of day som kommer stå som uppfödare till detta föl.

Vi kommer i år betäcka med Revenue och hur vi tänkt fram den partnern kan du läsa mer om under "avel" och med dom framgångar som Revenue har på tävlingsbanan med sina avkommor så ser jag verkligen fram emot ett sådant föl Revenue - Light of day.

Revenue

Revenue

 

Till det fölet skulle det vara roligt att få med en till person som uppfödare. Jag & Maria äger idag 45% och skulle kunna tänka oss att släppa 20% till någon som är intresserad av att vara med och föda upp en avkomma efter Revenue - Light of day.

Hör av dig per mail vid intresse

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)