Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

Stabiliserats

2010-06-07

Fick idag tag i Roger Walmann på telefon som berättade att Glamour verkar ha stabiliserat blodvärdena nu, både förra veckans blodprov och dagens hade varit bra så det är bara att hoppas att det fortsätter ligga på en bra nivå framöver. Roger berättade att återfall förekommer men det normala är att när väl värdena stabiliserats så brukar dom bli bra och hålla sig friska. Men hon är ju bara "ett barn (3 år)" än så länge och barnsjukdomar får man räkna med sa han.

Hon har underhållt träningen utan att gå för fullt och hon ligger så bra till i träningen så det ska inte behöva vara så lång träningsperiod innan hon kan komma ut till start igen tyckte han, det är ju främst att hon får gå ett par snabbjobb för att få upp tempot i kroppen igen som behövs.

Pratade även kort med Isabelle som hade varit ute och kört lugnt med henne idag och hon hade kännts jättepigg och hade travat väldigt fint så hon lät väldigt nöjd och glad (hennes passhäst Tamla Celeber blev igår 2a i Guldstoet och tjänade 175.000:- och det gör ju inte livet tråkigare)

Självklart har man varit lite orolig men nu verkar det vara bra med henne igen. Hoppas hon får visa vilken fin travare hon är även på tävlingsbanan nu framöver. Några veckors träning och så kanske vi har henne till start igen strax före eller efter månadsskiftet?

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)