Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

Träningsinfo

2008-10-18

Bear Glamour var idag ute och joggade igen. Idag tillsammans med den ruggigt välstammade Ashado Boko som hade ett 30-tal delägare på plats. Bullen sa dock att vi absolut inte behövde "skämmas" för våran häst som gick som "sparringpartner". Hon är jättefin i jobben och rör sig fint och är snäll, väluppfostrad och gör allt precis som de vill.

Hon har växt och framförallt bak så just nu är hon lite överbyggd bak. Hon kommer bli en rejäl och fin märr när hon växt färdigt.

Bear Glamour i vagn

"Berra" sprang idag 6 varv på banan i lugnt joggingtempo, det är ju så att nu de första månaderna så handlar det mycket om att lära sig att springa i vagn, att förstå vad kusken vill med de olika hjälpmedel som finns, lära sig att springa rakt och helt enkelt förstå vad det hela handlar om. Efter nyår brukar man skärpa tempot lite och därmed gå i tempo under 2.00.

Växer

Hon rörde sig jättebra och speciellt bakaktionen ser riktigt lovande ut, ser ut att finnas mycket "tryck" där. Fram var lite svårare att se för hon hade tyvärr (antingen trampat sig själv eller så har någon i hagen trampat henne) ett sår på baksidan av hoven vänster fram vilket blev ompysslat efter träningsjobbet.

1-åringarna går fortfarande ute dygnet runt och det kan de nog göra den här månaden ut och sedan så kommer de få en box inne i stallet.

Allt ser bra ut! / Lars

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)