Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

Mycket fin

2009-10-28

Pratade med Roger Walmann idag på Solvalla och frågade om det började bli några boxar lediga ute på Mälsåker. - Ja, nu börjar det bli boxar lediga så nu ska vi börja flytta över 2-åringarna MEN frågan är om vi verkligen ska flytta Glamour! Hon är så jäkla fin i träningen på Sköldnora, jag var ute idag och körde bredvid Bullen som satt bakom Glamour och hon är riktigt riktigt fin i träningen, hon rör sig jättefint, risken är ju att det blir något skit om vi flyttar henne, ny miljö, nya rutiner, ny mat, nya baciller mm mm.

Jag sa att det får Roger bestämma, han vet bäst. Frågade sedan om det fanns tankar på att kvala henne i år, och han sa då; - Ja, det är inte omöjligt. Hon behöver några jobb med snabbare tempo innan men hon får visa själv när det är dags för kval, blir det innan nyår eller efter nyår det får hon visa själv i träningen.

Pratade även med skötaren och han var jättenöjd med henne han också. Sammantaget är det väldigt positiva tongångar om henne. Kommer bli ett mycket intressant 2010!

Lars

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)