Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

Nöjda

2009-08-26

Var på Solvalla ikväll och pratade både med "Bullen" och med Roger. Bullen berättade att det rullade på, att Olle var nöjd och att hon såg bra ut i träningen.

Pratade med Roger om hur han tänkte framöver och det är ju så att han har väldigt mycket 3-åringar i år och dessutom så var det ju tävlingsstopp i början på året då det var sjuka hästar ute på Mälsåker. Detta har medfört att 3-åringarna i år kommit igång väldigt sent och att dom naturliga avfallen som brukar komma på hösten om inte hästarna räcker till kommer komma senare i år och det är ju först då som det blir tomma boxar på Mälsåker som 2-åringarna ska fylla ut. Detta betyder att Glamour kommer vara kvar på Sköldnora 1-2 månader till, vilket rent träningsmässigt fungerar lika bra då det finns bra träningsmöjligheter där. Det man kan tycka sig sakna är Rogers dagliga översyn men den kommer ju snart den med.

Angående prat om kval och 2-åringsstart så är det inget man kan prata om i dagsläget, det blir något Roger beslutar när han börjar känna på henne mer regelbundet i träningen och dels så måste hon få växa in i sin numera stora kropp ordentligt och få muskelmassa på dom rätta ställena. Själv tror jag inte hon kommer komma ut i år men däremot tidigt som 3-åring men vi har en erkänt duktig tränare i Roger Walmann och vi överlämnar allt som har med träning och matchning till honom.

Jag ska försöka ordna någon lördag då vi kan åka ut till Sköldnora och titta på henne om några veckor, jag återkommer med det när jag pratat med Bullen eller Olle om det.

Lars 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)