Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

Banjobb

2009-04-28

Idag var jag och Thomas ute på Sköldnora och kollade på ett banjobb med "Berra". Det var "Bullen" själv som satt i vagnen idag.

Dom värmde upp med några varv i bakvarv och det såg bra ut, hon sprang dock lite på sne med huvudet vilket hon inte brukar göra.

Sedan värmde dom upp och körde 1,40/2000m med en liten galopp på vägen, ur ena kurvan så blev det lite tok. Enligt "Bullen" så är det vanligt att det blir så ibland där då kurvan är lite skarp  (800-meters-bana). Jag trodde hon var lite stel för hon verkar vara inne i en växtperiod och växtvärk har man ju hört talas om men enligt "Bullen" var hon smidigare och finare än nånsin och han var jättenöjd med henne. Han sa: Det märks inte att hon tar i - hon bara flyter fram. Hon var inte speciellt tagen och flåsar aldrig efter ett jobb så det verkar vara bra lungor!

De säger att alla 2-åringar i stallet är fina just nu och dom verkar rätt så jämna, så det lilla försprång jag tyckte "Berra" hade är nog utjämnat men det är ju självklart svårt att ranka dom inbördes så här tidigt och de utvecklas ju individuellt olika fort olika perioder.

Hon börjar nu sätta sommarpäls och hon är riktigt snygg och om någon månad så kommer det vara en riktig skönhet, Laurentius Glamour.

Vi hoppas hon fortsätter utvecklas på samma fina vis, det ska bli spännande att se henne i premieloppet i sommar.

Fler / Nya bilder finns i "Galleri Glamour"

Lars

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)