Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

Blir sommarfin

2009-04-07

Nu med värmen så släpper hon sin vinterpäls. Det går åt väldigt mycket energi för hästarna när de gör detta så för att underlätta lite för henne har vi nu varit där några gånger och ryktat henne ordentligt varje gång och det blir en rejäl hög med päls på backen när vi är klara.

Hon har växt ordentligt under vintern och lagt på sig rejält med muskler, det kommer bli en rejäl och ganska stor märr.

Våren är här

Hon tycker det är jätteskönt och mysigt när man håller på med henne och hon är jättesnäll att jobba med men hon är "svårmutad", hon tar inte emot något godis eller mat ur handen... *skratt* .... men det kommer nog.

Hon hade idag för första gången körts med öppet huvudlag i jobb vilket ibland brukar leda till att de blir "bakrädda", lite rädda för det de ser bakom sig iom att de inte kunnat se bakåt då de tränat med stängt huvudlag hittills.

Att de kört med stängt huvudlag hittills är för att de ska vara fokuserade framåt nu i början av utbildningen och att vara koncentrerad på det de gör och inte på sådant som händer runtomkring.  Men nu får de träna på att det även finns störningar runtomkring vilket hon i dagens träning visade att hon klarade riktigt bra. Inga problem med det heller alltså. Allt väl helt enkelt.

Nya bilder finns i "Galleri Glamour"

Det lutar åt att det blir lördag 25 April som blir nästa gång vi/ni kan se henne i jobb på en helg nästa gång så planera gärna in en tur till Sköldnora.

/ Lars

 

<8064>

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)