Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

V. 12

2009-03-20

Banan ute på Sköldnora har varit lite sämre de sista veckorna och Glamour och de andra 2-åringarna har då fått prova på att springa i "backen". De flesta hade probem med det men Glamour bara körde på, hon har inga problem med någonting. Hon har tagit tag i grejerna ordentligt nu och vill verkligen framåt, från början var hon lite flegmatisk och dom fick mana på henne lite, men nu sitter de bakåtlutade, hon borrar ner sig och bara springer.

Laurentius Glamour

Idag var jag ute och tittade på ett träningsjobb, banan var inte riktigt hundra så det blev ett motionsjobb. Hon ser jättefin ut, det var många 2-åringar ute på banan men ingen har den fokusen på uppgiften som Glamour, hon springer så rakt och fint och det syns att hon tar fatt i grejerna och bara vill springa.

Laurentius Glamour

De trodde banan skulle vara sommarfin om ett par veckor och då skulle dom börja köra lite tuffare med henne och börja sänka tiderna i jobben ordentligt, hon ligger långt framme i träningen så det ska inte vara några problem.

Premielopp börjar Stall Walmann köra i Juni med sina 2-åringar och Glamour kommer, om inget oförutsett händer, vara en av de första som gör detta.

De sa sen -Ni har väl anmält till alla årgångsloppen? Och javisst har vi det, till alla utom till Uppfödningslöpningen. (Skulle hon komma till start som 2-åring så finns det tillräckligt med lopp ändå utan att behöva åka till Malmö och Jägersro)

Det ser verkligen lovande ut!  / Lars

Ps. Lite fler nya bilder finns i "Galleri Glamour"

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)