Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

Solvalla 21/3

2012-03-21

Laurentius Glamour blev ikväll oplacerad i sitt lopp på Solvalla. Hon fick en jättebra start från sitt springspår på tillägg och kunde komma ner på innerspår i nästan två svängar och sen kunde dom komma ut fint i rygg på Erik A och en betrodd häst. In på upploppet sitter hon instängd i rygg på Eriks häst och får ingen lucka, men enligt Hans-Owe spelade det ingen roll för han hade inte nåt att köra med. Hon tar inte i det där sista utan när hon känner sig trött följer hon bara med utan att ta ut sig helt. Hans-Owe blir lite besviken på henne för i träning känns hon jättestarkt men är ovillig på tävlingsbanan. Det får bli sprint i nästa lopp då har hon ju varit lite mer villig.

Antal kommentarer: 4

2012-03-22 06:42:49 - Ola

Att hon inte får luckan är ju inget att säga om, då hon ju inte såg farlig ut ändå. Hur ligger hon till i puls och återhämtning efter ett lopp som igår? Det känns ju surt om nu HOS tycker att hon känns kanon i jobben men inte kan omsätta detta i loppen. Kan man lägga om träningen för att ge henne lite tuffare psyke eller är detta något som man bara kan jobba upp genom lopp? Jag menar det är ju skillnad på ex korta intervaller och backträning kontra långa intervaller, en förändring kanske gör att även huvudet hamnar rätt..
En fundering bara...
Ola

2012-03-22 09:19:48 - Lars, StallLagerkrans

Hans-Owe har provat alla möjliga varianter med backträning, intervaller, banjobb, ridning, tryckvagn osv. Hon känns jättefin i träning men mentalt vill hon inte bruka sig för fullt i lopp. Återhämtning bra, hon tar ju inte ut sig helt. / Lars

2012-03-23 20:54:16 - Per-Erik

Hej Glamourfans (flower)
Var i dag och hälsade på hos Per Lenartssons stall.Vilken fin gård han har tillgång till.Det blir en fin miljö som Veloce får. Jag var även och hälsade på Glamour och Hans-Oves stall.Pratade med Hos om Glamour som han tyckte passar bäst för kortlopp och i ryggar. Han trodde att hon har problem med den mentala biten och därför hon svårt att utvecklas vidare.
// P-E H

2012-03-23 21:23:30 - Lars, StallLagerkrans

Hej P-E, kul att du varit runt och kikat lite. Ja, det är väldigt vackert på Jordanstorp. Vad gäller Glamour får vi hoppas hon visar bättring i nästa lopp, kan det bli Valla 2/4? / Lars
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)