Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

Solvalla 15/2

2012-02-15

Idag var det Rosmarie som selade ut då Linnéa är på välförtjänt semester. Fin i pälsen, väldigt maffig men ändå ganska lätt i kroppen och hon ser ut att vara i finfin författning.

Hon värmdes ganska lugnt och allt såg jättebra ut, jag tror faktiskt inte att jag sett henne så här spänstig någon gång tidigare.

Hon gick med skor runt om idag för att spara på hovarna när vi ändå hade så dåligt läge. Dom backade ned sist invändigt direkt men fick en väldigt trög rygg när första 500 gick efter 14,3 och första 1000 e. 13,1. Hon hade ingen flyt med ryggarna på sista bortre och när HOS skulle vrida ut henne i början av sista kurvan tog hon dessutom inte tag i grejerna. HOS fick lirka med henne och så tog hon fatt i grejerna igen och gick mycket bra sista 400, men stumnade lite sista 50 och missade tyvärr sista pengen med nos. Hon gick nytt rekord 1.15,2.

Resultatmässigt som förväntat men det var jättekul att se henne så spänstig och att hon gjorde ett så pass bra lopp i skymundan. Hon var inte jättetrött efteråt heller så det var nog ett formstärkande lopp inför nästa uppgift. Kanske Solvalla 29/2?

Antal kommentarer: 1

2012-02-16 18:39:45 - Roland

Kul att Glamour sänkte rekordet igen, hon såg riktigt fin ut igår, synd att det blev lite trafik problem med några dåliga ryggar.:(
Ser fram mot nästa start:D
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)