Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

Solvalla 4/1

2012-01-04

Glamour var lugn innan tävlingarna, hon var jättefin i pälsen och är väldigt maffig, en stor och rejäl märr det här. Linnéa berättade att hon mestadels gått jobb i vagn den senaste tiden och inte fullt så hårt som tidigare.

Enligt Hans-Owe kändes hon lugn och fin i värmningen och låg mycket fint i handen precis som hon gjort dom senaste två starterna. Från sidan såg det rytmiskt och lugnt ut.

I loppet tog hon spets från sitt 4e spår och Hans-Owe sa efteråt att hon har ett jäkla driv i steget direkt efter start. Hans-Owe visade med all tydlighet att han ville släppa till Björn som fick överta men ändå gick första 500 efter 12,6 och när sedan DO kom och tryckte till en bit så öppnades första varvet på 14,1. Ingen där bakom kunde haka på i sista kurvan och Björn länsade undan med 15,7 sista 500 och lämnade Glamour med 5 längder som i sin tur hade många längder ner till 3an och resten. En mycket fin och positiv insats av Glamour, hon blir bättre och bättre och en stor del är att hon håller sig lugn innan loppet och använder energin I loppet istället.

Hans-Owe var nöjd med henne och framförallt att hon travar helt perfekt. Vi tävlar på framöver med lagom mellanrum mellan loppen.

Antal kommentarer: 3

2012-01-05 20:59:02 - Per-Erik Håkansson

Grattis alla Glamourfans(flower).
Kul med en sådan start för Glamour & H-O på det nya året 2012.Hoppas det fortsätter! Det verkar som Glamour är bäst på kort distans eller. Vi får se i forsättningen.

2012-01-06 10:40:39 - Caroline

Kul med Glamour, nu har hon ju lite poäng att komma ut på. Solvalla 15 eller ännu bättre 20 Eskilstuna, men vi får väl se vad H-O hittar och att hon får vara frisk.

2012-01-06 11:31:45 - Lars, StallLagerkrans

Hej, jag tror inte distansen spelar någon roll faktiskt. Känner jag H-O rätt så lutar nog nästa lopp åt Solvalla 22:a. Hoppas hon fortsätter utvecklas positivt med Hans-Owes upplägg.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)