Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

Förkyld

2011-11-09

Laurentius Glamour var rejält förkyld, snorig och hade lite förhöjd temp på måndagsmorgonen så start var förstås inte att tänka på.

Hon är nu uppkollad av veterinär och hon hade någon konstig svullnad i halsen, lite osäkert vad det var något men man kanske kan jämföra det utseendemässigt med en böld. Hon fick cortison för att få ned svullnaden samt blev satt på antibiotika i några dagar vilket man hoppas ska hjälpa till att få henne frisk. (14 dagars karenstid)

Hans-Owe tyckte det var synd för hon kändes väldigt uppåt i träningen men biter behandlingen som den ska så är det bara att anmäla på. Förhoppningvis kommer vi med i något lopp här i slutet av månaden.

Det var skönt att hon var så tydligt sjuk så man inte startade, man kan ju bara gissa sig till det, men att starta sjuk med henne Igen hade nog varit ödesdigert. Nu hoppas vi hon blir kuant så vi får se henne på banan snart igen.

Antal kommentarer: 4

2011-11-15 12:56:07 - Lars, StallLagerkrans

Glamour blev imorse kollad av veterinär igen och allt var bra och hon är nu friskförklarad och kan börja träna igen. Det dröjer inte länge så ser vi henne i anmälningslistan igen.

2011-11-15 14:03:37 - Roland

Det var glada nyheter, skönt att det inte var så allvarlig förkylning. Då kanske man får se henne på ovalen i slut av november, jag tror inte att Glamour har tappat något särskilt i träning och form.:)

2011-11-15 15:01:28 - Ola

Hur länge varar karensen?
Mantorp 27:e

2011-11-16 22:03:54 - Lars, StallLagerkrans

Hej, jag är inte helt hundra när karensen är slut, det finns väl ett par lopp den 27e och nåt den 1a. Hon hade varit ute och joggat denna vecka och så kör dom väl på lite nästa vecka och känner hur hon känns så får vi höra vad HOS tänker sen.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)