Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

Startklar

2011-09-11

Hans-Owe har nu meddelat att han anser att Laurentius Glamour är startklar igen. Hon har tränats tufft under sadel den senaste tiden och när hon gått för sulky så har dom bara varit ute och haft roligt. Dom har alltså den här träningsperioden tränat henne väldigt annorluna mot tidigare för att se om dom kan få henne att tända till. Styrka och kunnande har hon men det gäller nu att få henne att vilja ta ut sig det där lilla sista också.

Det är nu upp till bevis för henne och dom närmaste 3-4 loppen här nu på hösten och hur hon utvecklas av dessa ska bli väldigt spännande att följa.

Hans-Owe börjar nu anmäla henne till lämpliga lopp och det första hon anmäls till är ett lopp på Visby på fredag så får vi se om hon kommer med. Gör hon inte det så anmäler Hans-Owe på till alla möjliga lopp som han tycker passar så får vi se när hon kommer med helt enkelt.

Nu håller vi tummarna.

Antal kommentarer: 1

2011-09-12 18:11:44 - Tom Hansen

Kul att Glamour kommer ut igen. Har kollat lite och som väntat är det ingen av motståndarna som skrämmer. Nu har det väl aldrig motståndet som varit problemet utan Glamour är själv sin värsta motståndare. Sist från spår 1, auto blev hon för ivrig och slog ihop direkt. Nu hamnar hon vid felfristart troligen 2-3 invändigt. Sen får vi se om luckan kommer och om hon fungerar bättre än tidigare. Som Hans-Owe sa senast: hon gick ju ganska bra på Örebro så då tycker man ju att hon åtminstone kunde göra fler sådana lopp.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)