Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

Örebro 14/7

2011-07-14

Glamour är lite nervös och stressad av sig och idag provade man att värma på slingan och inte på banan för att hon skulle hålla sig lugn.

Tyvärr blev det två omstarter i loppet och hon stressade upp sig väldigt mycket och det var knappt att Hans-Owe lyckades få iväg henne i trav i den giltiga starten. Dom kom iväg som sista häst och fick en bra rygg i (15) Johan och favoriten som sedan stötte varvet kvar och Glamour och Hans-Owe hakade på i 14-tempo i 400 meter. Runt 500 kvar tappar hon någon längd men tar tag i grejerna igen en bit men stumnar ordentligt på upploppet och kommer i mål som 8:a på 1.17,5. (17 sista varvet)

Hans-Owe tror att hon la bort mycket krafter i och med omstarterna och att hon stressade upp sig i samband med det men tyckte även samtidigt att hon inte travade lika fint som hon gjort innan så hon kan även ha sprungit och spänt sig pga. att hon kände av någonting. Hon kollas upp av veterinären på tisdag.

Vi får hoppas att dom kommer på vad som stör henne så får vi testa att starta på och se om hon lär sig att slappna av ordentligt så hon inte lägger bort energi i onödan.

Till "Resultat"

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)