Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

Rapport

2011-06-21

Laurentius Glamour verkar ha tagit senaste loppet på ett bra sätt. Hon har varit pigg och glad och umgåtts med sin bästa kompis Pamona. Är inte Pamona i hagen står hon och skriker efter henne så hon har verkligen hittat en bästis.

Hon har verkligen byggt upp en fin kropp under dom här månaderna hos Hans-Owe och ser riktigt "biffig" ut.

Hon har tränat på sen Örebro och i torsdags var Linnéa ute med henne på slingan. Hon red "Berra" i två varv på slingan och hon hade känts jättefin. Hon var lugn och harmonisk, när dom ökade på lite i uppfartsbackarna tog hon i på bra sätt och när hon bad henne lugna ner sig gjorde hon det så hon låg väldigt fin i handen. Tidigare har hon ju bara velat framåt och nästan ursinnigt rusat så länge hon orkade. Nu är hon stark och rejäl hela vägen i träningen, båda varven gick hon spänstigt och rejält. Tidigare blev hon lite trött till slut och tappade aktionen i slutet av jobben men nu orkar hon verkligen med sig själv.

Formen börjar närma sig och hon var idag anmäld till lopp på Eskilstuna men kom ej med, det var 35! hästar som ville vara med i samma lopp....har inte pratat med HOS om han hittat någon annan prop. men när jag tittar själv så ser det ut att kunna bli Örebro 30e. Det är bara att hålla utkik i startlistorna.

Det är jättekul att hon nu är på gång och att hon verkligen får chansen att visa vad hon går för nu framöver, det blir säkert att bygga upp henne ordentligt under den här säsongen och håller hon sig frisk och fräsch och får ett gäng lopp i år som utvecklar henne och härdar henne så kommer en vinters träning göra gott och då tror jag den riktiga utväxlingen kommer ske under nästa år. Känns spännande.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)