Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

Örebro 10/6

2011-06-10

Tyvärr hann jag inte fram till värmningen inför loppet men enligt Hans-Owe kändes det bra och ett extra plus för att hon var lugn, lugnare än i Gävle sist. Thomas som var på plats tyckte hon såg underbar ut i värmningen och såg nöjd ut.

I provstarten såg hon alert ut.

I loppet kom hon iväg bra från sitt innerspår på tillägg och låg väl mestadels i 3e utvändigt hela vägen. Ledaren öppnade första 500 efter 18,0 och likaledes första 1000. 700 kvar sticker (13) Gooparnas häst och Hans-Owe attackerar framåt och jagar ikapp i en 10-rush. Dessa två lämnar dom övriga på upploppet med 40-80 meter och slutar 1:a resp 2:a, Glamouren avlsutar sista varvet efter 15, sista 600 går hon 13,4 till en stark 2:a plats på sluttiden 1.16,6. Det var en riktigt bra insats, ett stort steg framåt och hon börjar nu visa sitt rätta jag.

Hans-Owe var väldigt nöjd med henne. Hon fick ju lägga en ordentlig speed på bortre lång så att hon inte hade en speed till var inte så konstigt, men det positiva var att hon kämpade hela vägen och verkligen ville framåt. Hans-Owe har ju tidigare påtalat att hon inte riktigt orkade med sig själv i träningen och blev trött i slutet av jobben och därmed tappade aktionen till slut men att hon nu med mycket styrke och mängdträning börjar bli så pass stark så hon håller ihop hela vägen jättefint. Och med dessa lopp i kroppen och ett par till framöver så kommer det bli bättre och bättre.

Det var väldigt nöjda ägare som befann sig på stallbacken efter loppet. Riktigt kul att se henne så fin.

Efteråt fick Berra en välbehövlig dusch, skritta av på stallbacken och massa beröm från ägarna.

Jag filmade loppet, det finns ju på atg live men här ser ni kanske från nån annan vinkel och med mer fokus på Glamour:

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)