Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

Balans

2011-03-31

När jag pratade med Hans-Owe Sundberg på Solvalla igår så berättade han att Glamour blir starkare och starkare och att han nu kommer börja mixtra lite med hur hon ska gå balanserad så hon får ett så rent trav som möjligt. Han skulle bl.a. testa barfota fram och gomplatta och så testar han säkert ett par olika huvudlag.

Hon är ordentligt genomtränad, hon har ju fått samma träning som övriga stallet och vi ser ju på stallformen att den träningen har fungerat bra på dom andra och dessutom tycker dom sig känna i träning att hon vill tävla så allt börjar hamna på plats nu.

Det känns som att det kan börja närma sig årspremiär någon gång här i slutet av April.

Uppdatering 1/4:

Hon gick igår ett ordentligt banjobb efter 1.21, vilket är ett bra jobb för att vara ute på Taxinge. Hon provades barfota fram i jobbet, kändes okey men blev lite stum till slut, lite trött helt enkelt, hon har mycket kropp att dra fram.

Hon kommer gå ett nytt banjobb nästa vecka och då kommer dom prova barfota runt om. Utvecklas hon lite ytterligare känns det som årsdebuten närmar sig, kanske i slutet av april om allt fungerar perfekt.

Uppdatering 4/4:

Hon tränades idag barfota runt om och det kändes att det var det bästa alternativet för henne, hon blev lite smidigare och lättare, så när det väl är dags att starta så blir det nog så: barfota runt om.

Finns en lämplig prop åt henne på Solvalla den 27/4 som jag kan tänka mig kommer komma lagom i tid åt henne. (Ston högst 60.000, tillägg vid 20.000 med företräde för 3- och 4-åriga ston).

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)