Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

Fått massage

2011-02-13

Pratade med Hans-Owe på Solvalla igår när det var V75. Glamour tränar på, på ett bra sätt och blir starkare och starkare. Ligger något högt i puls efter jobben och tappar lite aktion i bakkärran i slutet av jobben då hon blir trött så hon behöver träna på ett tag till så hon orkar med sin stora kropp.

Hans-Owe anser att hon inte ska springa med brodd och tror även att hon kommer få ett ännu bättre steg barfota vilket gör att hans plan är att årsdebutera henne när banorna är tillräckligt bra. (Egen gissning blir då: april)

Berra har även fått massage ett par gånger och det behövdes sa massören då hon var ganska stel i musklerna och hon ska få ett par omgångar till så det släpper ordentligt för henne.

Rent viljemässigt så säger Hans-Owe att det inte är något problem, han tror att hon helt enkelt inte orkat med sin grova kropp i loppen och därmed helt enkelt blivit muskeltrött och om hon dessutom inte varit helt kurrant så är det inte så konstigt. Han känner att hon har bra vilja och tar i ordentligt hela vägen.

Det är bara att fortsätta träna på och se till så hon får ordentligt med jobb i kroppen så hon orkar ordentligt när det väl är dags för tävling igen.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)