Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

Träning + film

2011-01-03

Berra har nu varit hos Hans-Owe Sundberg i nästan två månader. Hon känns starkare och starkare i träning men med sin stora kropp så behöver hon mycket träning. Det känns absolut inte som att det skulle saknas någon vilja i henne för hon tar ordentligt tag om grejerna i träningen  och idag när dom provade att lyfta ut henne under banjobbet för första gången så bet hon i ordentligt och ville framåt. Dom tror mer på att hon behöver mycket styrka i kroppen för att verkligen orka med sin stora grova kropp (det är en rejäl märr det här).

Under gårdagen gick hon ett jobb ute på Taxinge som jag bevittande och filmade. I filmen så tränar Pamona, Berra och Madame Nicole i nämnd ordning.

 

 

Det såg verkligen bra ut tycker jag från sidan, att dom använder checkrem i träning gör att hon inte borrar ner sig så mycket vilket från sidan sett gör att hon får ett mycket bättre framsteg, hon ser riktigt bra ut och med lite mer träning så kommer även spänsten. Per Sundberg (Hans-Owe´s bror som kört henne mycket i träning) sa att han tyckte att hon hade ett fint driv och en fin lunk och att hon känns väldigt ärlig i träning då hon verkligen bjuder till och vill springa / träna och att han inte anser att vi borde behöva vara oroliga för viljan utan att det viktiga är att hon är ordentligt tränad / riktigt stark / när hon börjar tävla igen så hon orkar med sig. Stallet och jag själv är optmistiska och Hans-Owe säger alltid att - Det här ska bli spännande.

I stallet efteråt så verkar hon helt oberörd, rör inte en näsborre och flåsar ingenting men enligt pulsmätaren har hon fått ett ordentligt jobb då hon ligger lite över dom andra i heatet i puls så helt klart behövs det en hel del träning till innan hon riktigt kommer ha den där rätt spänsten och orken. Det känns som att vi är på rätt väg.

Hon har nu även fått flytta upp i det stora stallet på gården där hon får en större box så hon kan röra sig lite bättre när hon är inne. Dom är ju ute väldigt mycket hos Sundbergs men det kan ju vara skönt med lite space även inne då hon ju som sagt är lite stor och grov.

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)