Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

Stora lungor

2010-12-08

Berra tränar på ute på Taxinge och sköter sig bra. Dom kör på med blandad träning på slingan och med inslag av något jobb på banan emellanåt. När hon kommer in i stallet så verkar hon helt oberörd. Hon verkar ha bra och stora lungor men enligt pulsmätaren så får hon jobba rätt bra då hon fortfarande ligger lite högre i puls än sina kamrater hon tränar med. Hon har efter vilan nu tränat i ca 4 veckor och hon kommer behöva rejält med träning för att orka med sin stora kropp som det verkar just nu.

Det är ju lätt att lura sig och tro att hon är i topptrim om man bara tittar på henne i träning och i stallgången efteråt så det är tur att dom kör med pulsklocka och får ett kvitto på hur hon ligger till hela tiden.

Ett antal veckors rejäl träning till ska nog göra susen. Hon ska känna sig urstark när det väl är dags för debut i regi Sundberg så hon ska få den tid och den mängd träning som behövs, och sen kan man börja trimma henne för start med lite tempojobb. Jag tror det här kommer bli riktigt bra.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)