Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

Till Vada

2010-10-10

Idag hämtade vi Laurentius Glamour och körde henne till Vada prästgård som ligger i Vallentuna. Där har Stall Lagerkrans sedan tidigare sin fölmärr Light of day.

Hon gick snällt på transporten och var väldigt nyfiken när vi kom fram.

Laurentius Glamour

Hon kommer få en stor box i stallet och få vara ute hela dagarna i hagen med alla dom andra märrarna och dom två fölen (bl.a då Laurentius Cavallo).

Hon blev jätteglad när hon såg flocken längre bort i hagen och rusade till dom.

Rusar till flocken

Nu är det ju så med hästar (flock) att dom hälsa ju inte nykomlingar glatt välkommen direkt utan dom försvarar mer sitt revir och det tar några dagar innen en nykomling blir accepterad.

Efter ett tag gick hon och åt lite gräs i det kuperade landskapet (hagen är väldigt stor och bra då det finns både skog, ängar och kuperat vilket ger bra omväxling och lite träning samtidigt.

Berra i hagen på Vada

Nu får hon gå här och ta det lugnt i ca en månad och bara ha det bra, få lite mental träning med nya kamrater och ny omgivning och ny terräng. Det kommer hon må gott av. I det stora hela tyckte jag hon såg fin ut, lite tjock i haserna men dom är ju behandlade nu så det ska förhoppningsvis bli bättre, och lite småsår på benen som är omplåstrade och under kontroll nu.

I veckan får vi förhoppningsvis även svar på det hårprov vi lämnat in, då uppdaterar jag med info här nedan:

<>

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)