Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

V. 48

2008-11-29

Bullen och Olle (Olle är den som jobbar med / sköter Bear Glamour dagligen) är väldigt nöjda med henne. Hon är lätt att jobba med och sköter sig exemplariskt hela tiden. Meningar som "den här behöver ni inte skämmas för" och "den här kommer ni inte behöva bli besviken på" kommer hela tiden. Olle gillar henne jättemycket och åker t.o.m. ner på sina lediga dagar för att köra henne.

Idag gick hon ett jobb på banan tillsammans med Ashado Boko som hade ett 20-tal ägare på plats för att titta på henne. Bear Glamour springer väldigt lätt och naturligt, är lättplacerad och lättkörd. Hon verkar stabil och har bra kordination. Hon har ett väldigt tryck i bakkärran så det ser riktigt bra ut. Idag fick de springa på lite, lite snabbare än vanligt. Just nu är det viktigaste att de lär sig vad det går ut på, att de har roligt och att de lär sig att kordinera kroppen på rätt sätt. Hon går för vagn oftast 4 dagar per vecka, detta kommer fortgå fram till jul då det blir avmaskning och vaccinering och därmed vila i en vecka - 10 dar. Därefter börjar de gå lite mer blandad träning med lite styrka, kondition och tempo om vartannat.

Hon ser exteriört ut att bli en riktigt snygg märr, hon är just nu fortfarande lite överbyggd bak, men det kommer jämna ut sig. Hon är jättesnäll och social och är en riktigt trevlig häst. Enligt Olle så tycker hon det här är riktigt roligt och det är ju viktigt.

 Det här måste vi vara riktigt nöjda med så långt.   / Lars

081129

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)