Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

Romme 24/9

2010-09-24

Jag hann tyvärr inte med att avra på plats i Borlänge idag utan fick följa loppet från atg live.

Från det lite snäva 4e-spåret kom hon iväg okey, trots närhet till galopp i en första återkallad start. I den 2a såg det bättre ut och när hon väl var i trav så var hon ganska snabb iväg och höll ut hästarna 5 och 6 som låg utanpå. In i kurvan tyckte 5an att han var förbi och gick ner framför men då det var väldigt tight fick Johan ta upp henne / dra i henne / och då blev det en ordentlig galopp. När hon kom ner i trav körde dom fram och kunde få 4e utvändigt i ett lopp som första varvet gick i ett jämnt 18,5-tempo. När dom stötte bakifrån 700 kvar gick Johan på och rundade fram till andra utvändigt i 15-tempo men ca 250 meter kvar är krafterna slut. Ledaren (6) avslutar sista 500 efter 15 och vinner säkert. Berra dalar ner i fältet och blir oplacerad på tiden 1.19,4g.

Efter galopp och ett par speeder var denna dag förstörd, hon verkar inte riktigt redo för att gå flera speeder i samma lopp än (start, ikapp efter galopp, repa 700 kvar) och det är bara att glömma den här starten och titta framåt.

Fick följande sms från Johan efter loppet: "Galoppen i första sväng var mest pga orutin, gick helt enkelt för fort. Fick sedan lägga en speed på bortre långsidan, men kanske att hon borde hållit lite bättre över upploppet iallafall. Sådär blir betyget sammanfattningsvis. / JU"

På Walmanns hemsida skriver man: "Romme 2010-09-24: Galopp i spetskörningen i första kurvan. Sedan var loppet över för oss."

Jag lär höra mer från stallet när jag springer på dom under kriteriehelgen men ska man se lite framåt så finns det lopp för henne tex på Gävle 4/10 eller Eskils 5/10.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)