Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Glamour

1:a veckan

2008-09-11

Bear Glamour anlände till Sköldnora och till "Bullen" för en vecka sedan och har acklimatiserat sig bra. Hon är mycket hanterad på Alebäck och är därför mycket lätt att arbeta med, hon är redan bra fostrad.

Hon har hunnit bekanta sig med selen och tömkörning har redan börjat, hon är lugn och fin och sköter sig jättebra.

Programmet framöver ser ut som följer; Träning på förmiddagen och sen ut i hagen resten av dagen. I hagen är de ca 10 stycken så det blir mycket spring och lek vilket är jättebra. Sen blir det heldag i hagen och de får vara ute så mycket det bara går vilket är jättebra för att hästarna ska må så bra som möjligt. Så fortsätter det varannan dag.

Idag har jag varit ute och hälsat på henne, hon är väldigt lugn, snäll och lätt att hantera och hon har varma snälla ögon. Hon är för tillfällt lite tunn i och med att hon bara gått på sommarbete men har ju nu fått börja lära sig att äta kraftfoder så om någon månad med  mycket mat och lite träning så kommer hon bli fin i hullet.

Bear Glamour har väldigt snälla ögon

Vi borstade henne lite försiktigt (vilket hon ju ännu inte är så van vid men som hon snabbt kommer lära sig. Även då stod hon lugnt och fint men hon tyckte samtidigt att det var lite läskigt. Vi höll inte på med henne så länge utan hon får vänja sig allt eftersom. Tycker man kan skönja en racer i framtiden........

Nyanländ till Sköldnora

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)