Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Èmile

Solvalla 17/10

2010-10-17

Emil kändes lika fin som vanligt i värmningen sa Hans-Owe. Han är pigg och alert och toppformen börjar nog infinna sig på allvar.

I starten var han väldigt på tårna, laddad och ivrig. Han tog till en galopp då han hade så bråttom iväg och tappade en hel del mark på det som han snabbt sprang ifatt och därefter blev det en invändig resa som sista häst. Tyvärr var det ingen häst som kunde något sista varvet så det blev ingen draghjälp någonstans, det kändes bara som att alla hästar var i vägen. In på upploppet fick Hans-Owe backa sig loss och då sköt Emil till ordentligt och plocka ner alla utom tre, han inkom som 4:a i mål på tiden 1.16,3g. Jag hade på min klocka under 15 sista 2000 metrarna med en snabbare truddilutt sista 200.

Hans-Owe var jättenöjd med hur Emil kändes, spänstig och pigg, men att det blev hopplöst då alla andra bara var ivägen och inte kunde någonting. Han var pigg och alert även i stallet efter loppet och nu siktar vi på och hoppas på att vi får vara med i semifinalerna i Breeders Crown på Solvalla 27/10.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)