Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Èmile

Solvalla 26/5

2010-05-26

Emil värmdes länge och lugnt idag då han var väldigt laddad och tänd inför dagens uppgift. Han såg mjuk och smidig ut som vanligt och han har ett väldigt effektivt travsteg.

Fint steg

Taktiken var att ge honom ett lugnt lopp invändigt även denna gång, hoppas på en fin resa och slå till med en truddilutt till slut. Idag valde Hans-Owe att köra barfota, han har kännts som en barfotahäst ända sedan vi körde in honom och han har tränat barfota ganska mycket då han har ett så naturligt fint trav, och med rycktussar.

Provstart

I loppet hamnade han i 5e invändigt och första 500 gick hyfsat snabbt men sen fick ledaren dämpa otroligt mycket och varvade på 1.18,9. Under slutrundan ökade tempot vartefter och när man 400 meter från mål såg Emil ligga tvärsist hoppades man på pengar men när Hans.Owe vred på ute vid korvkiosken och ryckte tussarna 300 kvar så small det bara till. 14,4 sista 1000 och 11,3 sista 300 och han bara small till och rundade alla förutom segraren som fick en läng tillgodo i mål. Jättekul, han såg dunderfin ut över upploppet och bara seglade runt dom. Härligt!

"Resultat"

"Galleri Èmile"

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)