Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Èmile

Gått jobb

2010-04-26

Emil gick igår söndag ett jobb ute på Taxinge runt 1.22 full väg och ska i och med det vara i princip startklar. Hans-Owe ska nu börja kolla lite i propparna och se om det finns något snällt lopp att starta igång i, han sa att vi startar igång lite lugnt och försiktigt.

För säkerhets skull kommer dom ta ett blodprov på honom imorgon tisdag bara för att kolla att allt är okey, säkert i förebyggande syfte med tanke på att det gått runt halsinfektioner i stallet.

Mina egna förhoppningar är ju som tidigare väldigt höga på Emil, han är ju så otroligt fin och i debuten (innan halsen började spöka) så visade han ju att han kan springa också. (Påminner: 1.16,8 / 2140 volt från spets som 2a i debuten) Jag fantiserar om en kulltopp och det har ju blivit lite enklare i 4-årskullen efter att Sahara Dynamite och Zola Boko haft en j-a otur. Hans-Owe tyckte (i vintras) att Sprintermästaren borde passa att ha som ett första mål 2010 så nu börjar uppladdningen!

 

28/4: Tillägg: Blodprovet var helt okey. Man ska nu bara avmaska honom och sen är det dags att hitta ett lämpligt lopp, förmodligen Solvalla 12 maj.....

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)