Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Èmile

Resultat 29/7

2009-07-29

Det gjorde ju ingenting att förhandsfavoriten Vincent Du Ling blev struken ur vår synvinkel då vi därmed hamnade i favoritposition inför loppet.

Värmningen gjorde oss lite förundrade då Emil agerade väldigt "hett" och ville springa fortare än vad Hans-Owe ville och man ändrade till helstängt huvudlag och satte på en sidostång till loppet.

Provstart 

I loppet går han iväg lugnt och försiktigt och gick under några hundra meter i 3e invändigt men när dom började fylla på bakifrån gick Hans-Owe ut i dödens och hade tänkt släppa till Per Lennartsson som kom med sin, men Emil tog i så så det var helt omöjligt och Emil fick vandra vidare i dödens. Första 500 efter 18,9 och första 1000 efter 18,3 på ledaren, sena avslutade dom sista varvet strax under 1.16 och sista 500 efter 1.15 så det gick inte speciellt snabbt nånstans i loppet. Hans-Owe kände att han inte hade något att köra med 500 kvar och hör att Emil "snarkar" / låter i halsen, in på upploppet så tappar Emil steglängden och kommer i mål som 6a. I stallet efter loppet har han 136 i puls.

Provstart 

Vi förstår ju alla att något inte står riktigt rätt till med Emil så en genomgång väntar och förmodligen kommer den visa någon form av infektion. Jättetråkigt men det är sådant som händer, vi kommer komma igen med en nyladdad häst inom kort, var så säkra.

Men vi var åtminstone stoltaste hästägarna på stallbacken där vi hade den helt klart snyggaste hästen och den absolut bästa skötaren, idag ekiperad i en snygg Stall Lagerkrans - piké!

Laurentius Emile, Solvalla, 090729

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)