Välkommen till Stall Lagerkrans!

Träningsrapporter & info för Laurentius Èmile

Start S, 16/1

2015-01-15

Allt har varit bra med Laurentius Èmile sen senast. I lördags var man inne på Skrubbs och körde ett banjobb i lugnt tempo och allt vara bara bra, han kändes väldigt löpvillig så det var bara att hålla i sig.

Emil och Anna får åka över med båten redan på torsdag kväll då den ena färjan har gått sönder i stormen och därmed blev morgonturen inställd, så det blir övernattning denna gång men det ska inte vara något problem för Emil.

Laurentius Èmile kommer ut i ett lopp på Solvalla på fredagen för hästar som tjänat högst 360.000 över distansen 2140 auto. (30.000kr i 1a-pris)

Dom som känner mig undrar säkert över kuskval etc. men det är självklart så att Anna får helt och hållet matcha och välja själv.

 

Startlista lopp 6 (V4-4, V65-6)

1 LAURENTIUS EMILE v 9 Haugstad Kenneth (Hof He), S
2 ON THE DOT v 8 Carlsson Sten S a, S
3 SERGEANT PEPPER v 7 Eriksson Kim (Ber Br)a, NS
4 UNIQUE JULIA s 5 Eriksson Sören (Str HR), MS
5 RASCAL ZET h 6 Redén Daniel a, NS
6 JARTINEC h 5 Eriksson Håkan, NS
7 K.A.ONLINE v 7 Björk Jenny A (Jon KO), L
8 TWIGS ATKIN v 5 Kihlström Örjan (Joh SH), S+
9 FAZOB GOJ v 9 Lundahl Eva a (Hil Ca)a
10 MIDNIGHT BRÅTEN v 8 Wallin Tony (Ols LI)a
11 KINCANNON HANOVER h 5 Lennartsson Per (Mel St)
12 JOURNEY v 5 Andersen Troels

 

Laurentius Èmile är ju normalt startsnabb. (4) Unique Julia är ju klar spetsfavorit och det gäller för Kenneth som kör Emil att försöka köra till lite grann så man får rygg på ledaren, det vore helt perfekt. (5) Rascal Zet kommer säkert prova att få överta men förhoppningsvis får han svar. Det finns ett par till som lurar i vassen som t.ex (6) och (12) som har bra kapacitet, tror det kan bli lite tempo i loppet och oavsett om nu Emil sitter i rygg ledare, eller 3e invändigt så ska vi ha lite tur så en lucka uppenbarar sig till slut, Emil har en bra speed i 300-400 meter.

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)